Product

Ontdek onze beste producten van hoogstamfruit uit Haspengouw

Cider gemaakt van appels afkomstig van Haspengouwse hoogstam 37,5cl

Cider

Onze alcoholhoudende variant, speciaal voor de liefhebbers. Ons huidige aanbod is in 2018 op fles gezet en bestaat uit een combinatie van typische hoogstamvariëteiten uit Haspengouw. Het alcoholgehalte is 7,3%.

Dit is een droge cider met een rijke smaak en licht fruitig aroma.

Dit is geen cider azijn.

We hebben deze zowel in 37,5 cl als in 75 cl.

De kleine flessen komen in een doos van 13.
De grote flessen komen in een doos van 6.

Cider gemaakt van appels afkomstig van Haspengouwse hoogstam 75cl

Appelsap

Ons appelsap bevat geen toegevoegde suikers en bewaarmiddelen. Voor een lange houdbaarheid worden alle flessen gepasteuriseerd, ongeopend kan u ze 1 jaar bewaren. Ons sap is de perfecte dorstlesser, maar even goed te verwerken in cocktails of gerechten.

Appelsap van Haspengouws hoogstamfruit
Stroop van Haspengouws hoogstamfruit gemaakt door het stroopfabriek in Wellen

Stroop

Onze stroop bestaat voor 90% uit peren en 10% uit appelen. Zelf leveren we appelen en peren aan en de verwerking gebeurt door de lokale stroopfrabriek in Wellen. Stroop combineer je klassiek met een pannenkoek, maar hippe combinaties met brie en walnoten zijn ook absolute voltreffers.

Verkooppunten

Fullscreen-Logo
 

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

 : 50.833200, 5.103100

Bestelformulier

Tijdelijk wordt dit een bestelformulier.

Op 5 of 6 December zullen wij het land doorkruisen zodat jij bij kerst en eindejaar kunt genieten van onze producten. Hieronder kan u dit formulier invullen voor de producten die u wilt kopen. De gegevens die hier worden ingevuld zullen enkel voor deze levering worden gebruikt en worden daarna weggegooid.

Opgelet: We komen alleen leveren wanneer we jou betaling hebben ontvangen. De laatste dag voor je bestelling te plaatsen is 2 december 23:59.    Sluit Menu